Monday, August 26, 2024

Perceptie Management

...

Kan ons beleid geheel worden aangestuurd door 'perceptie management'? (van Edward L. Bernays

Het militair-industriële complex, de staatsveiligheids-diensten en een financieël verbond steken tientallen miljarden s'jaars in 'tegenpropaganda' (binnenland) en zgn. 'global engagement' (buitenland) en zgn 'psy-ops', dwz. mediadrama geproduceeerd onder valse vlag (legaal mogelijk sinds NDAA-2012) door de overheid, plus demoniseringsprojecten en indoctrinatie van een 'preferred narrative' (de framing en voorkeuren die het debat een bepaalde richting geven) - uitgevoerd via contacten in media en entertainment, en via co-eigendom en NGO's waaronder geprivatiseerde staatsdiensten. 

Als je de jaren zestig herinnert is het of de oppositie, de critici en klokkenluiders steeds beter zijn ingekapseld, gemarginaliseerd en zelfs vervolgd. Van sociale innovatie hoor je weinig -- behalve globalisme, het tegendeel. Wat betekent dit in het publieke discours? Toenemende eenzijdigheid, en een angstig groepsdenken. 

Nog één voorbeeld: Het conflict in Syrië (2011), CIA's operatiom Timber Siccamore uitgevoerd volgens geopolitieke plannen voor regionale destabilisatie van de oorlogspartij (Neocons) is slechts een 'burgeroorlog' volgens de Nederlandse pers. Omgekeerd spreken onze 'goed' geïnformeerde kringen van 'Russisiche invasie' (datum ontbreekt) nooit over een burgeroorlog na een machtsgreep in Kiev (22 feb 2014) onder buitenlandse regie (van Victoria 'f#ck the EU' Nuland, eveneens Neocon) nà het compromis met de gekozen regering van Jakunovich, door rechts-extremistische doodseskaders --- of de speciale EU rol, de opgeworpen twistappel / initiator van dit conflict Merkel eiste van Kiev haar industrie en brugfunctie op te offeren voor de status van een agrarische kolonie met een eenzijdig gesloten grens, terwijl de helft daar russisch spreekt.


No comments: